0

Venteliste

 

Venteliste

Din placering på ventelisten kan ændre sig fra dag til dag. Det kan blandt andet være fordi, at ansøgere med en bedre anciennitet, som har stået i bero, bliver aktive og derfor kommer foran på ventelisten. Det kan også være fordi, ansøgere med fortrinsret er kommet på ventelisten. Se mere under punktet ”fortrinsret”.

Her er de gældende regler for at komme på venteliste til ungdomsboliger og familieboliger.

 

Venteliste til ungdomsboliger

Du skal være fyldt 15 år.

Ungdomsboligerne er 1-2 rums boliger med eget køkken og bad. Ønsker du at blive skrevet på venteliste til en ungdomsbolig, så kontakt StudieBolig Syd på www.studieboligsyd.dk eller tlf. 74424849.

 

Venteliste til familieboliger

Du skal være fyldt 15 år.

Din opnotering er personlig og kan ikke overdrages til andre.

Din opnotering til familieboliger er kun gældende til familieboliger, og kan ikke overføres til ventelisten for ungdomsboliger.

Du skal betale et gebyr på kr. 200,- for at komme på venteliste til familieboliger. Gebyret er gældende for ét år eller til udarbejdelse af lejekontrakt.

Ønsker du at blive på ventelisten efter første år, skal du herefter betale et årligt gebyr på kr. 200,-.

Det årlige gebyr opkræves via indbetalingskort. Betalingen kan også tilmeldes Betalings Service.

Såfremt du ikke betaler det årlige gebyr, vil du modtage en påmindelse. Modtager vi forsat ikke betalingen, bliver dit medlemskab slettet.

 

Ældre- og handicapboliger

Det er ikke muligt at komme på venteliste til ældre- og handicapboliger, da det er kommunen, der visiterer borgere til disse boliger.